Tijdschema zondag 30 juli

Tijdschema zondag 30 juli

ONDER VOORBEHOUD

Begin End Class Duration/nett
09.00 09.35 Race 1 Cat  25 min
09.35 10.10 Race 1 GTTC 25 min
10.10 10.40 Reg 2 MSCCD 20 min
10.45 11.05 Track Time 1 20min
11.10 11.45 Race 1 LCS 25 min
11.50 12.25 Race 2 Cat 25 min
12.30 12.50 Track Time 2 20 min
12.55 13.15 Parade 1 Pauze 20 min
13.20 13.40 Parade 2 Pauze 20 min
13.45 14.15 Reg 3 MSCCD 20 min
14.15 14.50 Race 3 Cat 25 min
14.50 15.25 Race 2 GTTC 25 min
15.25 16.00 Race 2 LCS 25 min
16.05 16.25 Track Time 3 20 min
16.30 16.50 Track Time 4 20 min

VRAAG EEN ENTREETICKET AAN