Deelnemen

Vrij rijden>

Een leuke manier om jouw klassieker of youngtimer of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden).

 

Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse €45,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, minimale leeftijd 16 jaar, is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden!
Uiterlijk in de week voor het evenement krijg je verdere informatie daarover.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT

 

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- helm
- geldig rijbewijs

showpaddock>

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar's vind je de mooiste klassieke auto's en op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen. Ook je kunt meedoen aan het Concours d'Elegance en dan maak je kans op een van de bokalen.

 

Bestel in de ticketshop het gratis showautoticket, dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder. Deze tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

 

Je bent uiteraard niet verplicht om de gehele dag aanwezig te zijn met je auto, je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt en wanneer je weer vertrekt.

parade>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.Voor slechts € 20,- (in de voorverkoop, ter plaatse € 25,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, minimale leeftijd 16 jaar, is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst, tevens krijg je in de week voor het evenement per e-mail de informatie. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden!

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

Concours d’Elegance >

Op de paddocks vindt er natuurlijk een Concours d’Elegance plaats, waar u met uw klassieker of youngtimer meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van een deskundige jury.

 

Maak kans op een van de bekers! Doe mee en show je auto heel de dag op het speciale concourspaviljoen. Aanmelden kan ter plaatse bij het podium van het Concours d'Elegance op de paddock.

Tickets
FOLLOW US: