RACE: Legendary Circuits Series

RACE: Legendary Circuits Series

Legendary Circuits Series Historische sportwagen races op z'n best!

Welkom bij "Legendary Circuits Series", de eerste en enige autosport serie gebaseerd op circuits. Het aanbod van circuits wordt beperkt tot de meest legendarische GP circuits, die er nog zijn. 

Er is heel wat voor te zeggen om niet in een kampioenschap mee te willen rijden, omdat je zo de evenementen uit kunt kiezen, die je het meeste aanstaan. Een ander voordeel is, dat je elke keer weer met een schone lei aan je volgende avontuur begint en jij je seizoen niet eindigt als een kansloze startveld-vuller.

Je betaalt alleen maar voor de evenement waaraan je deelneemt. Onnodige lidmaatschap- en registratiekosten, die veel clubs vragen, kun je vergeten. Bovendien maak je gebruik van de goedkopere nationale race licentie, ook als je in het buitenland rijdt.

Legendary Circuits Series is een professionele organisatie en daar zijn we trots op. Dit is mede de reden, dat wij je het comfort van een eigen Paddock Club & Brasserie kunnen bieden. 

Traditiegetrouw beginnen we het race seizoen met de SPA test & track DAY in maart. Dit dag evenement is voor zowel straat als race auto's toegankelijk. Tour wagens, GT's, sportwagens en formule auto's zijn allemaal welkom. En je hebt geen race licentie nodig om deel te kunnen nemen. 

Je kunt aan de Legendary Circuits Series race evenementen deelnemen in een historische productie sportwagen, met een motorinhoud van minder dan 2 liter en 1/m 1971. Maar eigenlijk is iedere productie sportwagen van gelijke snelheid en passend in de ambiance, welkom. Dus ook met grotere en jongere auto's kun je eventueel deelnemen. 

Legendary Circuits Series gebruikt een technisch reglement dat op een A4-tje past. Je kunt zowel gebruik maken van historische- of competitie banden. Gebruik je competitie banden, dan wordt je automatisch aan een snellere klasse toegevoegd. Deze regel zorgt voor een gezonde competitie en bespaart de mensen met historische banden veel geld.

Legendary Circuits Series is een kleine club, dus je gaat niet in de massa verloren. Iedereen kent elkaar en deelt dezelfde traditionele race ethiek, terwijl er genoten wordt van de meest legendarische Grand Prix circuits. 

We hechten allemaal veel waarde aan comfort in onze paddock en nemen daarom altijd onze professionele hospitality unit mee. Deze wordt ter plekke opgebouwd tot Paddock Club & Brasserie. De Paddock Club is de meeting place, waar je gezellig even bij kunt kletsen. De Brasserie biedt een hoge kwaliteit voor een vrienden prijsje, wat je de mogelijkheid geeft om ook je vrouw, vrienden en gezin mee te nemen naar het circuit.

Legendary Circuits Series heeft alles in huis om je de ultieme autosport ervaring te bieden!

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival kun je uiteraard mee doen met de Legendary Circuits Series. Inschrijven kan dan ook via hun website.

NAAR DE WEBSITE VAN LEGENDARY CIRCUITS