Dutch Time Attack

Dutch Time Attack

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Mercedes AMG: allemaal komen ze je voorbij geflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft! Deze ronde van Dutch Time Attack is een dagkampioenschap en staat open voor alleen Young- en Oldtimers. Bij de deelnameprijs van €125,- zit de warm up en kwalificatie inbegrepen, de free practice kan je zelf los bijboeken in de vorm van vrij rijden. Ook zijn er bij deze prijs 2 entreetickets inbegrepen, 1 voor de rijder en 1 voor een crewmember.

Meld je voor deze ronde aan door te klikken op onderstaande balk. Na goedkeuring van je deelname krijg je een e-mail van ons, je kan dan meteen je deelnameticket bestellen.

Ruim voor het evenement zal hier verdere praktische informatie worden gepubliceerd voor de dag zelf.

MELD JE HIER AAN VOOR DUTCH TIME ATTACK