Tijdschema zondag 29 juli

Tijdschema zondag 29 juli

ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN

Begin End Class Duration/nett
09.00 09.20 Regulation 2 Morgan Sports Car Club 20 min
09.35 10.00 Race 1 Legendary Circuits ZCL/TSC 25 min
10.15 10.40 Race 1 Equipe Pré 65 (6) 25 min
10.55 11.20 Race 1 GTTC 25min
11.30 11.50 Track Time sessie 1 20 min
11.55 12.15Track Time MG Car Club
20 min
12.30 12.50Parade sessie 1
20 min
12.55 13.15 Parade sessie 2 20 min
13.30 13.55 Race 2 Legendary Circuits/V8 Th 25 min
14.10 14.35 Race 2 Equipe GTS 25 min
14.45 15.05 Track Time sessie 2 20 min
15.20 15.40 Regulation 3 Morgan Sports Car Club 20 min
15.55 16.20 Race 2 GTTC 25 min
16.35 17.00 Race 2 Equipe Pré 65  20 min

Ga hier naar de ticketshop >