TicketinfoOp deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Volwassene

€ 12,50€ 15,-

Showautoticket

Oldtimer/Youngtimer

gratis*€ 10,-

Kind 6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€ 8,-€ 8,-

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets van de verschillende programma onderdelen en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Parade

€ 20,-€ 25,-

Vrij rijden

€ 40,-€ 45,-

Dutch Time Attack 

(CLUB klasse)

€ 125,-€ 155,-

Dutch Time Attack

(Pro/Super Pro)

€ 195,-€ 225,-

  • *Kom je als bezoeker met een Oldtimer/Youngtimer? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er per dag 500 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 23,- (€ 15,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. 
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.