Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Volwassene

€ 12,50€ 15,-

Showautoticket

Oldtimer/Youngtimer

€ 10,-*€ 10,-

Kind 6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€ 8,-€ 8,-

KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!


  • *Kom je als bezoeker met een Oldtimer/Youngtimer? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 1000 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 23,- (€ 15,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. UPDATE: de gratis showautotickets zijn allemaal uitgegeven, je kan nu voor €10,- het showautoticket inclusief bestuurder bestellen.
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.