Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. Er zijn geen verborgen kosten.
Bij betalingen via Ideal zijn er geen bijkomende servicekosten. Er zijn wel bijkomende kosten (5%) met Paypal en Creditcard.

LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING, ZIE ONDERSTAANDE TICKETTABEL. 
In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Volwassene

€ 13,-€ 15,-

Showautoticket

Oldtimer/Youngtimer

€ 10,-*€ 10,-

Kind 6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€ 8,-€ 8,-

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets van de verschillende programma onderdelen en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Parade

€ 20,-€ 25,-

Vrij rijden

€ 40,-€ 45,-

Dutch Time Attack 

dagkampioenschap

€ 125,-€ 125,-

  • *Kom je als bezoeker met een Oldtimer/Youngtimer? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er per dag 500 beschikbaar. Op dit moment zijn deze allemaal uitgegeven. U kunt nu voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 23,- (€ 15,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. 
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.