Ook dit jaar staat er weer een nieuwe editie gepland van een van Nederlands mooiste evenementen voor klassiekers en oldtimers; het Nationaal Oldtimer Festival, dan is het Circuit Zandvoort weer het toneel van dit evenement. Naast de klassiekermarkt, het showpaddock programma is er een ook een raceprogramma.

Als bezitter van een klassieke auto kan men genieten of meedoen tal van activiteiten. Maar je hoeft niet alleen trotse bezitter te zijn van een klassieker om van al dit moois te genieten. Ook voor de bezoeker die zonder een klassieker komen is er veel te zien, te horen en te beleven bij programma onderdelen zoals:

- Meguair's  Concours d'Elegance
Hier kunnen in diverse klasses deelnemers naar huis gaan met bekers, enkele ervaren juryleden zullen de deelnemende bolides beoordelen.
- Vrij rijden/Parade
- Bedrijvenmarkt
Op de bedrijvenmarkt kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Veel specialisten bieden hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken. Natuurlijk worden hier ook de nieuwste en snelste automodellen op de paddock gepresenteerd.
- Showpaddock
Tientallen merkenclubs presenteren hier hun mooiste bolides. Zoals altijd krijgt elke club op de showpaddock een eigen gereserveerde ruimte. Een mooie brede waaier aan bolides uit Frankrijk, Duitsland, Zweden, Engeland en Amerika.

- Uitgebreid raceprogramma

Profiel bezoekers: consument met interesse in klassiekers, lifestyle, design, performance, accessoires, kleding, eten en drinken
Prognose: 12.000
- Leeftijd: 35 tot 65 jaar
- Geslacht: 55% man, 45% vrouw
- Herkomst: 40% Randstad, 30 % Noord . 30% Oost en Zuid Nederland
- Inkomen: modaal / boven modaal

Profiel deelnemers: fabrikanten, producenten, distributeurs en detailhandelaren van autogerelateerde producten, diensten, lifestyle en design.