CIRCUITRIJDEN: Parade

CIRCUITRIJDEN: Parade

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.Voor slechts € 25,- (in de voorverkoop, ter plaatse € 30,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier is toegestaan. Het reglement is HIER te downloaden. De vrijwaring is HIER te downloaden.

INFORMATIE NATIONAAL OLDTIMER FESTIVAL 
Op zondag 29 juli zijn er 2 sessies Parade rijden. Voor het tijdschema, klik hier.
In de online ticketshop kun je een deelnameticket bestellen. Ter plaatse is het ook mogelijk om een deelnameticket te bestellen, zolang er nog ruimte is in de sessies.

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:

- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

INSCHRIJVING
Ter plaatse moet je jezelf aanmelden, je krijgt dan de benodigde sessie sticker voor op je auto en de polsbandjes voor bestuurder en eventuele passagiers. Let op! Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn om mee te mogen rijden. Zorg dat je bent aangemeld voor aanvang van de sessie waarvoor je bent aangemeld.

Inschrijven kan zondag vanaf 09:00 uur in de witte info unit. Deze bevindt zich op de stoep van de toevoerweg, ter hoogte van de kassa en ticketcontrole.
Het is mogelijk om ter plaatse ook nog deelnametickets bij te kopen, indien er nog ruimte is in de sessies.

CIRCUIT 
Voor het recente tijdschema kijk hier.

Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn!
Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op! 

Bestel nu je tickets!